Hej kära bävrar,

Vi vill bara påminna om att du måste skicka oss en intresseanmälan om du vill vara med på examensmiddagen i januari! Än så länge har vi nämligen fått in för få anmälningar för att kunna fixa ihop en middag, så är du intresserad att närvara så släng iväg ett mail bums (allra senast tisdag 7e december)! Får vi ihop tillräckligt med intressenter skickar vi ut inbjudningar i slutet av nästa vecka där mer info om kvällen följer.

Middagen kommer att äga rum på Restaurang Å, kosta 350 riksdaler och för det får man en trerätters middag plus lite bubbel innan maten. Vill man dessutom ha en fin pin som bevis på att man tagit examen finns det att köpa för 20 kronor.

Datumet för middagen är inte helt spikat än, men den kommer äga rum antingen den 21a eller 22a januari. Så snart vi vet mer hojtar vi till!

Maila en intressenamälan till:
olinjoanna@gmail.com eller
mikaela.daleke@hotmail.com

Hoppas vi hörs!
Med vänlig hälsning,
Bewares Examenskommité