I Västerås vankas det sittning den 13:e maj och nu vill vi ha ett tema! Vi beteendevetare kan bli mycket i livet – vill du vara brandman eller varför inte polis för en kväll? Kanske blir då yrkessittning ditt alternativ. Har du uppmärksammat något spännande i internets djungel du vill visa upp? Välj i sådana fall: internet, valfri tolkning. Har du förgäves letat ett tillfälle att plocka fram din gamla grunge-skjorta bör du välja musiker: kanske lever du ut din tonårsdröm och blir kvällens Kurt Cobain. Eller varför inte göra en av våra historiska bäversittningar till en historisk upplevelse genom att välja neandertalartema och locka fram dina förfäders neandertalar…(o)förmågor?

Nytt för den här röstningen är att du inte behöver rösta genom din användare på beteendevetare.se . Istället loggas din röst på ditt unika IP. Röstningen är öppen till den 1:a april.