Arbetsmarknadsmässan, Högvarv, som är arrangerad av Mälardalens studentkår kommer snart att gå av stapeln! Håll utkik på Högvarvs hemsida för mer information.

”Högvarv är de arbetsmarknadsdagar som arrangeras av Mälardalens Studentkår på Mälardalens Högskola i Eskilstuna den 21 mars och i Västerås den 22 mars. I praktiken är Högvarv en samling händelser där alla har en sak gemensamt: Att föra studenter och företag samman. En del personalföretag och liknande kommer att finnas på plats, så det kan vara idé att spana in dessa dagar som beteendevetare.
Dessa är några av de företag som finns på plats på Högvarv:
Katrineholms kommun
Trafikverket, A-Betong, Akademikerförbundet SSR/Sveriges Ingenjörer, Epsilon, Eskilstuna Kommun, Fortifikationsverket, Grant Thornton, IKG, Landstinget Sörmland, Prevas, TRIA, ABB, Addiva, Combitech, Componenta, Ernst&Young, EURES – Arbetsförmedlingen, Handelsbanken, HiQ, JM, KPMG – Västerås, Locum, Länsförsäkringar, PEAB, Proffice, PWC (PriceWaterhouseCoopers), Semcon (Dubbelmonter), Stomkon, Structor, Strängbetong, Svensk Byggtjänst, Svevia, Tekniska föreningen, Uponor, Västerås Stad och ÅF.”