Ärade bävrar och annat löst folk!

Just nu befinner vi oss i en mellanperiod. Våren har inte riktigt kommit och snön har ännu inte försvunnit, det kan kännas både tungt och hoppfullt. På morgonen kommer den stora jackan på och på eftermiddagen svettas man i solen. Det är en tid då det kan vara roligt att blicka tillbaka på saker som skett och roliga stunder vi haft. Rookieveckorna är det största som sker under terminerna, och den här terminens rookieveckor var – som alltid – underbara med stort engagemang!

Periodens höjdpunkter har varit välkomstfesten, Vasaloppet, diverse bäverhäng med roliga lekar och naturligtvis sittningen. Och inte att förglömma, avslutningstävlingen med tårtbakartävlingen! Det bjöds på mycket fina, innovativa och kreativa tårtor som smakade gott.

Bilderna talar för sig själva. Ännu ett gäng har blivit välkomnade till den stora bäverfamiljen och flyttat in i bäverhyddorna!

Albumet innehåller 48 bilder, men bara de första 20 visas när du bläddrar i förstorat läge. För att se de resterande av bilderna behöver du manuellt trycka på sida 2 eller 3.

[nggallery id=18]