Kära bävrar!

I det här nytillkomna månadsbrevet är det tänkt att ni ska få veta vad som händer och är på gång att hända i Beware. Ni kommer även att få veta vad som diskuterats under det senaste styrelsemötet. Detta kommer även läggas ut på hemsidan för er era vänner som inte är med på mailinglistan som också är intresserad av att läsa. Men får ni väldigt gärna tipsa dem om att anmäla sig hit! 🙂

Aktuellt just nu:
– Examensmiddag med eftersläpp för övriga studenter fredagen den 10:e juni klockan 22.00 på Sjökrogen!

Senaste styrelsemötet och första med nya styrelsen ägde rum den 20:e april och följande togs upp:

  • Sittningen den 13:e maj diskuterades och planerades.

  • Fadderutbildning den 6:e maj: fem stycken från termin 1 var då anmälda.

  • Rookieveckor: nio stycken från termin hade då anmält sig som fadder.

  • Offentliga protokoll: beslut tas om att detta brev ska nå ut till er och finnas på hemsidan för att ni ska veta vad som händer i Beware.

  • Beware Eskilstuna: Anna-Maria Niva är ny ordförande och ser fram emot ett samarbete med Beware Västerås.

  • Hemsidan: Hemsidesansvarig ska under kommande termin studera utomlands och planerar att blogga om livet som utbytesstudent för att bland annat väcka intresse hos andra. Det finns ett intresse för att ta del av intervjuer med beteendevetare som tagit examen och fått in en fot i arbetslivet. Informationsansvarig ska innan beteendevetardagen 11:e maj intervjua några ”gamla” beteendevetare som sedan kommer att publiceras på hemsidan. För att locka fler till hemsidan ska det anordnas en tävling som går ut på att alla utstyrslar på kommande sittning fotograferas och sedan sker en omröstning för bästa utklädnad på hemsidan. Även en presentation kommer komma ut på varje nytillträdd styrelsemedlem. Men första prioritering är att använda hemsidan så mycket som möjligt eftersom inte alla har Facebook och den är synlig för bland annat arbetsgivare och blivande studenter.

Beware,
genom Anna-Karin Legeryd, informationansvarig