Märkesbytardagen har bytt dag till lördagen den 23/5, med anledning av att
Kåren fyller 30 år vid samma tillfälle.
Platsen är fortfarande Lögarängen. Tiden är satt till ca 17.00, och Eskilstuna-gänget kommer att dyka upp vid 17.30. Detta tillfälle kommer, som tidigare nämnts, att innehålla trevligheter som mingel och lekar, och picknick. Huruvuda gemensamma grillmöjligheter kommer att finnas är ännu oklart, men det går hur som helst utmärkt att ta med egna grillar. Själva maten får dock alla ta med sig xjälva. Efter denna aktivitet finns möjlighet att fortsätta kvällen på födelsedagsbarnet Kåren, som denna kväll har en (förhoppningsvis hejdundrande) discokväll. Denna kväll kommer även märkestävlingen att avgöras. Detaljer kring densamma är dock inte helt utarbetade i dagsläget. Ytterligare information om märkertävlingen kommer därför i nästa vecka.