Då var dagen kommen då föreningen har tackat adjö till styrelsen 2012-2013 och valt ett nytt gäng beteendevetare som vill göra skillnad. Det var ett 30-tal studenter som satt sig i en av skolans lokaler och diskuterade i flera timmar. Till slut föll rösterna och föreningens framtida ledning var bestämd:

Återigen är det dominans i Termin 4, som innehar 7 av 11 poster (tidigare styrelseår har samma klass haft 5 av 11 poster!). Två styrelsemedlemmar återkommer från tidigare år men på nya positioner. Den nya styrelsen för Beware Västerås är som följer

Ordförande: Oskar Frej (tidigare Socialt Ansvarig)
Kassör: Sara Westlund
Socialt ansvarig: Helena Torresan Bergsell
Utskott till socialt ansvarig: Michaela Eliasson
Näringslivsansvarig: Sandra Cifuentes Vargas
Utskott till närningslivsansvarig: Linn Stilow Marcusson
Utbildningsansvarig: Mathilda Haanpää
Informationsansvarig: Maria Nyström (tidigare Suppleant)
Hemside ansvarig: David Svantesson
Suppleanter: Marie Bergman och Hanna Marcusson

Vi hälsar den nya styrelsen hjärtligt välkomna och ser fram emot era planer för föreningen. Personligen tror jag att vi hamnat i mycket kompetenta händer!

Med det vill också jag, Marcus på beteendevetare.se, tacka för det gångna året. Arbetet med hemsidan har gett många äventyr och även lite huvud bryderier – men allt som allt har det varit en väldigt givande erfarenhet. Nu lämnas arbetet över till David och vem som nu snart blir invald i Eskilstuna. Lycka till! Vi ses ute i etern

//

beteendevetare.se