Har du tid över för ett extrajobb?

Akademikerförbundet SSR söker just nu studentinformatörer i Västerås/Eskilstuna inför den kommande höstterminen. Är du den vi söker?

”Uppdraget är utvecklande och jag håller mig uppdaterad på arbetsmarknadsfrågor och villkor. Jag får betalt för att lära mig saker om min framtid”
Pernilla, studentinformatör i Östersund

Om jobbet
Som studentinformatör för Akademikerförbundet SSR har du möjlighet att uttrycka din passion för profession. Uppdraget omfattar cirka 10-15 timmar/mån och det innebär bland annat att du ansvarar för att planera aktiviteter, håller
klasspresentationer och representerar förbundet lokalt på lärosätet. Som studentinformatör är syftet att rekrytera nya medlemmar till förbundets växande verksamhet men också att guida våra nuvarande studentmedlemmar till en karriär direkt!

Kvalifikationer
För att passa som studentinformatör ser vi gärna att du är självständig och drivande. Arbetet är ibland ensamt, och kräver ofta att du är duktig på att samarbeta i grupp. Du bör vara samhällsintresserad samt läsa och tala svenska
obehindrat, då all information om förbundet ännu så länge endast finns på svenska. Det är en bonus om du har erfarrenhet av att tala inför grupp och ingår i akademikerförbundet SSRs medlemsgrupper.
Testa dig redan nu!

Jag är bra på att lyssna
Jag pratar gärna inför grupp
Jag är självgående
Jag gillar att testa nya saker
Jag läser och talar svenska obehindrat
Jag tycker att fackförbund fyller en funktion i samhället
Jag är strukturerad
Mitt kontaktnät är stort
Jag är eller kan bli medlem i Akademikerförbundet SSR
Har du svarat JA på minst fyra påståenden har du en god chans att få ett inspirerande extrajobb hos oss.
Sök jobbet idag!

Vi välkomnar sökanden oberoende av kön, könsidentitet- och uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionshinder eller ålder.

”Det är ett fritt uppdrag och jag planerar själv min arbetstid”
Mikael, studentinformatör i Stockholm

Din ansökan behöver vi få in senast den 30 maj.
Skicka ditt ansökningsbrev och CV till daniel.hjalmarsson@akademssr.se

Rätt fack direkt
Akademikerförbundet SSR är det fackliga yrkesförbundet för ekonomer, samhällsvetare, personalvetare, beteendevetare och andra inom socialt arbete. Vi hjälper våra studentmedlemmar att bygga en bra mellan studier och yrkesliv. Vi arbetar för att du ska få ett jobb där du trivs utvecklas, har användning av din kompetens och får en marknadsmässigt bra ingångslön.

www.akademssr.se
Studentombudsman
Akademikerförbundet SSR
Telefon: 08 – 617 44 55
Mobil: 0708 – 17 44 55

www.akademssr.se

Akademikerförbundet SSR är det fackliga yrkesförbundet för akademiker.
Medlemmarna är beteende- och personalvetare, samhällsvetare, ekonomer eller
verksamma inom socialt arbete och verkar i såväl offentlig som privat sektor. En
växande andel är också egenföretagare eller chefer. Vi är partipolitiskt obundna
men tar tveklöst ställning i de frågor som rör medlemmarnas utbildning,
anställning, arbetsmarknad, möjligheter till fortbildning och professionell
yrkesutövning.