Nu på måndag, den 24:e maj, kommer fadderfika att gå av stapeln! Alla som är nyfikna på vad fadderskapet innebär är välkomna att ansluta sig, och det är helt frivilligt huruvida man sedan väljer att anmäla sig som fadder eller inte. Platsen är Origo, tiden 13.00.

För dem av er som förra gången missade chansen att bli snyggast på MDH kommer dessutom overallförsäljning att ske. ”Du måste inte ha en overall för att vara fadder, och du behöver inte vara fadder för att ha en overall – kom ihåg det!”.

Något som är mycket viktigt att säga inför mötet, är att detta fadderfika även är sista chansen för tidigare faddrar att lämna tillbaka sina T-shirts. Har du inte möjlighet att närvara vid fikat, kontakta Madelen på nummer 0739542981. Den som inte lämnar tillbaka tröjan kommer att bli ersättningsskyldig!