Hej bävrar!
Nu har du chansen att skaffa en finfin hoodie med bewaretryck!
Tröjan: Är en brutalt snygg svart luvtröja med dragkedja i ett väldigt mjukt och mysigt material. Trycket ser ut som på bilden (dvs. bewareloggan unden luvan och längre ned på ryggen står det beteendevetare.se, den är utan tryck på framsidan) men tröjan är av en annan modell än den som är på bilden och har inte gråa revärer eller fickor på armarna. Om man vill ha något på framsidan av tröjan så föreslår vi att du köper ett bewaremärke med loggan och sy på (men kom ihåg att lämna lite plats för eventuell namnbricka i faddertider) Tröjan finns från XS till XXL och vill man prova och klämma innan man bestämmer sig så beger man sig till HMK arbetskläder på Hylsvägen 4 i Kopparlunden i Västerås. Väl där frågar man efter en tröja som heter No Problem 3900.
[singlepic id=251 w=320 h=240 float=center]
Priset: Ligger på 320 kronor, MEN om vi blir många får vi rabatt. Så sprid ordet, helt enkelt! Chansen att det går ned en aning är stor, men vi återkommer om vad det exakta priset landar på när det börjar närma sig beställningsdags och vi vet hur stort intresset är.
Hur du lägger vantarna på ett exemplar av den exklusiva hoodien: Du skickar ett mail till bewaretrojan@hotmail.se och uppger namn, storlek, student ID, telefonnummer samt mail.
Vi hör av oss när det är dags att betala och beställa.
Undrar ni över något får ni gärna höra ev er till Sofie eller Anna-Karin.