Den 12:e november klockan 19 öppnar dörrarna på Kåren i Västerås för Beware Västerås och Eskilstunas gemensamma sittning! En tillställning som kommer att bli lika rolig som kreativ.

Sittningens tema är filmtema. Kanske har du en dold Travolta innanför skjortan som vill ut och dansa á la Saturday Night Fever? Eller varför inte en inneboende Angelina Jolie som fixar när problem dyker upp? Eller kanske blir din replik för kvällen – Say hello to my little friend!,  när du intar Kåren som Scarface. Leta fram din inre stjärna och häng med din bäverfamilj. Beavers unite!
Har du sedan en ingenjör eller någon annan att ta under armen är den välkommen att sluta sig till sällskapet. En gäst per äkta bäver!

[singlepic id=88 w=320 h=240 float=center]

Resan för Eskilstuna till Västerås sker via MDHs utbildningslinje och planen är att inta Västerås några timmar före sittningen för mingel. Hemresan kommer att ske via en inhyrd bussresa. Priset för hemresan är beroende på hur många som skall resa och är därför ännu inte fastställt, men information kommer att komma.

Så. God mat, underhållning… och ett tillfälle att mingla med både bekanta (och obekanta) kändisar.
Priset för kvällen är 150:-.

Tillfällen för biljettförsäljning i Origo, Västerås:

3/11 kl. 16.45 till 17.45
9/11 kl. 12.15 till 13.15