SSR, professionsföreläsning för beteendevetare!

”Hej alla blivande beteendevetare!

Nu är det återigen dags för professionsföreläsning för just oss, det är fackförbundet SSR som står för denna föreläsning. I fokus står beteendevetarens roll i arbetslivet, och föreläsningen är bra för att få lite klarhet i hur man ska tänka när man ska rikta in sig och liknande. För dig som funderar på hur arbetsmarknaden ser ut, vad man kan tänkas syssla med i framtiden, vad man borde tjäna på det och så vidare. Alla blivande beteendevetare är självklart välkommna men det är ungefär samma upplägg som tidigare terminer, så främst är den aktuell för dig som inte redan gått på den en gång. Men man får ju självklart gå en gång till om man så skulle vilja. Främst hoppas jag att ni bävrar i nyare modell tar tillfället i akt!

Tid: Måndagen den 29 november kl. 10.30 – 12.00
Plats: Sal Beta (Mdh Västerås)

Hälsningar,
Sofie, näringslivsansvarig”

This entry was posted in Evenemang. Bookmark the permalink.

Kommentera