Hej alla tappra beteendevetare!

Jag vill tipsa alla er om att det den 18/11 klockan 16:00 i Omega-salen (R-huset, Västerås) kommer att finnas en föreläsning som både är intressant för er som är nya på programmet och för er som närmar er examen. Enheten för externa relationer på Mälardalens Högskola har tillsammans med oss i Beware bjudit in två föreläsare som riktar sig till oss, och en föreläsare som riktar sig till ett annat program. För vår del kommer en konsultchef från Proffice samt en representant från kriminalvården som arbetar med rehabiliteringsarbete.


För er som närmar sig examen kan föreläsningen hjälpa er att hitta er väg in till arbetslivet. För er som är nya på utbildningen, och kanske lite förvirrade, kan föreläsarna hjälpa er att få en konkret uppfattning av beteendevetenskapliga programmets möjlighet att nå en bred arbetsmarknad. Till denna dag bjuder skolan på fika, vilket gör att ni behöver anmäla ert intresse för dagen på länken nedan.

Detta är inte samma sak som professionsföreläsningen som SSR håller. Båda två är väldigt intressanta och jag råder er alla att gå på dessa mycket intressanta, och givetvis kostnadsfria, föreläsningar.

Bästa hälsningar
Ola Eliasson, ordförande Beware Västerås
(nedan följer brevet från Enheten för Externa Relationer)
————————————————————————————————–
Branding Yourself!
Datum: 2010-11-18
Tid: 16.00 – 18.00
Plats: Omega-salen, R-huset Mälardalens Högskola, Västerås
En inspirationsföreläsning om att vara medveten om vikten av att aktivt påverka det egna personliga varumärket och om att förstå att allting alltid kommunicerar.
En intresseväckande, givande och spännande föreläsning av Lena Nordin-Andersson från Nordinspire Communications AB.
Du kommer också att få tillfälle att höra alumner berätta om sin resa från att vara student till att ta klivet ut på arbetsmarknaden.
Efter föreläsningen kommer det att bjudas på enklare förtäring. Här får du en unik möjlighet att mingla med andra deltagare!
Föreläsningen är öppen för studenter, alumner och arbetsliv i samverkan med MDH.
Begränsat antal platser.