Hej alla beteendevetare!

Vi har alla fått ta del av fantastiska rookieveckor, sittningar, föreläsningar och en hel uppsjö av andra roliga aktiviteter. En stor del av detta hade inte varit möjligt om det inte varit för alla eldsjälar som oavsett motgångar och medgångar ansträngt sig för att vi alla ska få en tid att minnas här på Mälardalens Högskola. Ni som är nya på programmet har mött oss i föreningen under rookieveckorna, något som vi hoppas att ni har haft stor glädje av. Många andra har vi mött i andra frågor rörande utbildning, arbetsliv och absolut inte minst sociala tillställningar. Bakom kulisserna av alla studier och aktiviteter är vi tolv stycken studenter i Bewares styrelse som arbetar ideellt för att både ni och vi ska ha en så minnesvärd tid här som möjligt, samtidigt som vi vill erbjuda en framtid som inte bara är att drömma om.

Vi ska ha vårt öppna terminsmöte för höstterminen tisdag den 16/11 klockan 16:00 i LF-lokalen på Kåren (trappan upp, precis innanför entrén). Till detta möte är alla välkomna, åsiktstfyllda, åsiktslösa, intresserade, ointresserade, aktiva och inaktiva. Önskar någon ta upp en fråga inför detta möte så är ni varmt välkomna att maila mig på adressen nedan, så för jag in den på dagordningen.

Inte bara får ni träffa oss i styrelsen, ni får även ytterligare en inblick i vårt arbete samtidigt som Natali Sörensen och Helena Davinder bjuder på fika!

Bästa hälsningar
Ola Eliasson, ordförande Beware Västerås
mail: oen08003@student.mdh.se ,