En fantastisk sittning har gått av stapeln, Hollywoods glamour och även de styggare karaktärerna har gjort kvällen på Kåren! Naturens lagar är inget främmande för en bäver, och den gäller även på Kåren: för att få något måste man ge något tillbaka. Det är alltså dags för bävrarna att ta plats bakom bardisken och åtta av oss krävs! Kvällen för slavningen är den 26:e november!

Är du en gammal veteran kan du intyga om hur roligt man har på slavningarna, och är du ny till kullen har du mycket spännande att upptäcka. Vår kära Zarah är en ny-gammal slav som nu berättar om både sin första och andra slavning – och hon har fotograferat bägge kvällarna för att visa hur det kan se ut!

Läs hennes berättelse här: Slavberättelser.

Vill du anmäla dig eller har du frågor?
Kontakta vår socialt ansvarige, Stina, på mail: stinacaengstrom@hotmail.com