Skulle du vilja börja träna? Känner du att du har lite svårt med motivationen och inspirationen för att göra det? Då är kom-igång-programmet något för dig.

Kom-igång-programmet är för dig som är student på Mälardalens högskola och är intresserad av att få inspiration och motivation till att börja träna. Under 13 veckor kommer du tillsammans med 24 andra studenter att prova på fysiska aktiviteter varje vecka och gå på seminarier inom olika ämnen kopplade till hälsa.

”Kom-igång-programmet” är initierat av Sveriges akademiska idrottsförbund, men drivs lokalt i Västerås av Västerås studenters idrottsförening (VSIF) som också samarbetar med Mälardalens studentkår och Studenthälsan på Mälardalens högskola.

När: 17 januari 2011 – 17 april 2011
Plats: Västerås
Sista anmälan: 28 november 2010

Mer information finns på www.vsif.nu