Beware Eskilstuna är linjeföreningen för det beteendevetenskapliga programmet på Mälardalens högskola i Eskilstuna. Du som är antagen till programmet gör ett aktivt val att bli medlem i föreningen. Att bli medlem är enkelt – maila föreningen eller kontakta någon i styrelsen personligen så fixar vi det! Medlemskapet innebär att du som student regelbundet bjuds in att ta del av de samarbeten och aktiviteter som föreningen anordnar. Exempelvis workshops, föreläsningar och pluggkvällar i samarbete med yrkesverksamma inom beteendevetenskapliga områden, sittningar, studentfester och andra roliga evenemang.

Beware Eskilstuna är en demokratisk förening som tycker att det är viktigt att lyfta alla studenters frågor. Detta görs främst av Beware Eskilstunas styrelse samt av faddergruppen. Förutom att jobba för en god gemenskap mellan medlemmarna och de andra föreningarna på Mälardalens högskola, har föreningen ett nära samarbete tillsammans med Akademin för Hälsa, Vård och Välfärd (HVV), näringsliv, förvaltningar och olika förbund. Beware Eskilstuna samarbetar även regelbundet med Mälardalens Studentkår och högskolans festförening Sexmästeriet. Alla dessa samarbeten är en viktig förutsättning för att vår studietid och språnget ut i arbetslivet ska bli så bra som möjligt!

Är du beteendevetarstudent blir du kanske kallad ”bäver” av dina medstudenter eller av andra programstudenter på högskolan. Detta är en komplimang och något att vara stolt över! I vår förening är nämligen alla medlemmar bävrar och det är också därför föreningens maskot är bävern Hojten (Västerås maskot heter Berit och är även hon en bäver. Hojten och Berit är gifta). Under intaget till programmet (rookieperioden) kommer du känna igen dina faddrar och andra beteendevetarstudenter på deras svarta overaller med röda revärer. Vår logotyp har färgerna svart och gul.

Är du antagen till Beteendevetenskapliga programmet i Eskilstuna? Vill du engagera dig i Bewares styrelse eller faddergrupp? Varmt välkommen att maila oss, läs mer på hemsidan eller följ oss på sociala medier!

Frågor gällande styrelsens arbete, samarbeten, förslag etc mailas till: beware.styrelse@gmail.com

Frågor gällande faddergruppen, rookieperioden och rookies mailas till: beware.fadder@gmail.com

Hemsida: bewareeskilstuna.wordpress.com

Facebook: www.facebook.com/beware.eskilstuna/

Instagram: eskilstunabeware