BEWARE

Linjeföreningen Beware i Västerås är till för att du som beteendevetarestudent ska få ut så mycket som möjligt av dina tre år på programmet. Föreningen har en förtroendevald styrelse som kan hjälpa dig om du har några eventuella frågor, önskemål eller förslag på förbättringar. 

Som student på det beteendevetenskapliga programmet blir du automatiskt medlem hos föreningen. Medlemskapet är kostnadsfritt och obundet, du väljer själv om du vill vara med på de olika aktiviteterna som anordnas eller inte. Som medlem har du rätt att påverka det arbetet som styrelsen gör, då vi vill att du ska få en bra tid här i Västerås ser vi fram emot att höra vad just du vill ska hända under det närmaste året. I Bewares stadgar som du hittar HÄR kan du läsa mer om vad du som medlem har rätt till.

Beware Västerås syns genom sitt svart-gula märke och röda overaller (även kallade ovvar) medan Beware Eskilstuna bär svarta overaller. Vår maskot är en bäver som heter Berit, henne ska ni vara rädda om och inte tappa bort för då blir hennes man Hojten (maskoten i Eskilstuna) ledsen. Om Berit blir tagen av någon annan förening behövs oftast något spex för att få tillbaka henne. Vår maskot är en bäver eftersom studenter i Beware ofta blir kallade för bävrar, både av andra föreningar men även studenter inom föreningen.

Genom vårt arbete försöker vi öka gemenskapen, både i föreningen men även till de andra av skolans föreningar. Det sker genom olika aktiviteter som styrelsen anordnar, till exempel rookieperioden vars mål är att alla ska känna sig som en del av gemenskapen och accepterad för den man är.
Beware står för värme, gemenskap och acceptans. Det står för ett fördomsfritt inkluderande där studenter från söder till norr kan träffas för att öka tryggheten och knyta kontakter. Beware är på så sätt och vis en förening för alla, även om föreningen riktar sig mot beteendevetare är studenter från andra föreningar alltid välkomna att vara en del av gemenskapen.

VART VI ÄN GÅR.. VI ÄR BEWARE!