V – Elin Wernersson

Vad är det namn som givits dig vid din födsel?
Elin Wernersson

Hur gammal/ung är din jordsliga kropp?
22 i sommar

Hur många terminer har du överlevt på programmet?
Det har snart redan gått 2 terminer! Tiden går så fort.. När man har kul 🙂

Vart är du uppvuxen någonstans?
Jag är en lantis! Uppvuxen på Yxneberga gård, 2 mil söder om Kalmar (Sveriges sommarstad två år i rad ska ni veta, viktigt) Underbart på sommaren med närhet till havet men inte lika kul på vintern när vi blir insnöade i vår allé.. Kontraster!

Vilken inriktning har du valt/tror du att du kommer att välja och varför har du valt/vill du gå den?
För mig lutar det mest åt sociologi eftersom jag är intresserad av hur individen beter sig i samhället, även hur samhället kan påverka individen.

Vad är din favorit mat förutom snabbnudlar och gårdagens brödlimpa?
Jag älskar grillat på sommaren, mums! Tänk dig att du haft en heldag på stranden och sedan kommer hem för att grilla med ett glas vin i handen, inte alls klyschigt väl?

Har du något bra student-mat tips du kan dela med dig av?
ÄT TACOS! Tacos är så himla gott och du kan ha fredagfeeling även en tisdag, hur bra?

Vilket djur är du inombords som du vill släppa lös när du har tentaångest?
När det är som värst, ja då önskar jag väl att jag var en delfin eftersom dem tydligen är smartare än människan? Nej men delfin var mitt favoritdjur när jag var liten och jag drömde om att arbeta som delfinskötare, den drömmen förändrades med åren. Eller kanske bara en fågel så jag kan ut på tur och flyga av mig all ångest, det vore befriande, haha.

Funderar du på att byta studieklimat någon gång och supa in kunskap utomlands?
Jag har tidigare varit ganska säker på att jag skulle vilja ta en utbytestermin men just nu vet jag inte, trivs ju bra här. Skulle absolut kunna tänka mig det efter jag har tagit min examen!

Har du några tankar om vad du vill göra med livet efter utbildningen?
Jag är lite extra intresserad av att arbeta som civil utredare inom polisen. Tycker det är spännande med utredning. Ledarskap, projektledning och coaching finner jag också väldigt intressant.

Vad är dina intressen (utöver studier alltså, höhö)?
Hitta på kul saker med vänner och familj är väl aldrig fel. Resa hade jag gärna gjort ännu mer just nu! Saknar mina backpackingresor. Jag har spelat teater och sjungit sedan jag var mini till 19 års ålder men just teatern vilar lite på en hylla just nu, hoppas jag tar upp det igen!

Finns det någon speciell anledning till att du valde denna bästa utbildningen du någonsin kommer att gå?
Jag tycker kurserna är väldigt intressanta och även betydelsefulla för min framtida karriär. Varje kurs ger mig nya perspektiv på individen och vårt samhälle och ger mig en djupare förståelse. Jag utvecklas mycket som person!

Kommentera