Vad är det namn som givits dig vid din födsel?

Emelie Holmgren

Hur gammal/ung är du?

Jag är 24 år ung

Vart är du uppvuxen någonstans?

Partille/Göteborg

Vilka är dina intressen (utöver studier alltså)?

Att umgås med vänner och pojkvän. Jag tycker om att utmana mig själv och göra roliga saker. Resa är ett stort plus. Men självklart är det gött att dega vid serier också!

Hur många terminer har du överlevt på programmet?

Jag har överlevt 3 och håller på att överleva den fjärde!

Hur trivs du med utbildningen och finns det någon speciell anledning att du valde att studera till beteendevetare?

Jag trivs väldigt bra med utbildningen och trivs bra med kurserna som vi har. Varför jag valde det beteendevetenskapliga programmet är för att jag alltid intresserat mig utav människor och samhället. Det är roligt att kunna få diskutera frågor som rör detta och att även delvis få förklaringar kring saker och ting.

Vilken inriktning har du valt/tror du att du kommer att välja och varför har du valt/vill du gå den?

Jag har valt inriktningen sociologisk socialpsykologi. Har fått upp ögonen för ämnen som hör till den här inriktningen som bland annat symbolisk interaktionism och social konstruktionism. Jag tycker det är intressant att studera människan, samhället och hur de sociala relationerna fungerar.

Har du några tankar om vad du vill göra med livet efter utbildningen?

Det är rätt mycket i mina tankar just nu om vad jag skulle vilja göra efter utbildningen. Men just nu lutar det mest åt ett arbete inom HR i någon roll som ansvarig. Utredare skulle också vara riktigt intressant.

Vad är din favorit mat förutom snabbnudlar och gårdagens brödlimpa?

Min favorit är definitivt när våren/sommaren kommer och man kan ta fram grillen och grilla. Allt grillat är en stor favorit. Kött, kyckling, majskolv, tomater, zucchini, halloumi. Det får gärna vara någon go mozzarellasallad med tomat och basilika till också!!! (och tacos)

Har du något bra student-mat tips du kan dela med dig av?

Tacos!!!!! Den perfekta måltiden! Det går fort att göra och man får i sig både protein och grönt!

Vilket djur är du inombords som du vill släppa lös när du har tentaångest?

Jag skulle vilja släppa lös fågeln inom mig, då jag kan flyga iväg från min tentaångest till ett varmt land och glömma mina bekymmer.

Vad är det BÄSTA med vår linjeförening Beware enligt dig?

Det bästa med vår linjeförening är vår sammanhållning och hur stark vår gemenskap är. Alla bemöter varandra med en enorm glädje och respekt, vilket gör det roligare att träffas och därmed anordna olika event eller andra arrangemang tillsammans.

Kommentera