Vad är det namn som givits dig vid din födsel?

Elin Wernersson

Hur gammal/ung är du?

23 i augusti

Vart är du uppvuxen någonstans?

2 mil söder om Kalmar på Yxnebergagård

Vilka är dina intressen (utöver studier alltså)?

Den tid som finns utöver studier och styrelsearbete lägger jag gärna på att umgås och hitta på saker med familj och vänner. Men mitt största intresse är att resa, älskar att besöka och upptäcka nya platser. Reser dock helst till en vitsandstand med turkost vatten!

Hur många terminer har du överlevt på programmet?
Jag är just nu inne på min 4:e termin

Hur trivs du med utbildningen och finns det någon speciell anledning att du valde att studera till beteendevetare?

Jag trivs väldigt bra med utbildningen och är nöjd med mitt val. Under termin 3 och 4 upplever jag att vi har fått större möjlighet att analysera och applicera våra kunskaper på egna erfarenheter eller andra fall vilket är intressant och ger en större perspektiv på vad vi faktiskt senare kommer att arbeta med. Jag valde det här programmet för att jag alltid funnit det intressant att analysera individen så väl i grupp som enskild.

Vilken inriktning har du valt/tror du att du kommer att välja och varför har du valt/vill du gå den?
Jag läser inriktning sociologisk socialpsykologi vilket jag är mycket nöjd med! Symbolisk interaktionism är centralt för inriktningen vilket jag alltid intresserat mig extra för och en anledningen till att jag valde att utbilda mig till beteendevetare.  

Har du några tankar om vad du vill göra med livet efter utbildningen?

Jag pendlar mellan planer som att resa, läsa vidare eller börja arbeta. Är just nu inriktad på arbete som ledare inom HR.

Vad är din favorit mat förutom snabbnudlar och gårdagens brödlimpa?

Grillat på sommaren är 10/10 för mig! Utöver det har jag en stor kärlek till tacos.

Har du något bra student-mat tips du kan dela med dig av?
Mitt tips (om du är student i Västerås) blir att du försöker flirta med någon kompis med bil eller tar bussen ut till de större matbutikerna för att storhandla. Att handla mat i Västerås City är verkligen dyrt.

Vilket djur är du inombords som du vill släppa lös när du har tentaångest?

Jag antar att det bästa vore att släppa lös en delfin för tydligen är ju de väldigt intelligenta och kanske till och med smartare än människan. Vem vet?

Vad är det BÄSTA med vår linjeförening Beware enligt dig?
Det bästa är vår gemenskap och att vi alltid har så roligt tillsammans! Under rookieperioden är det superkul att få lära känna nya studenter och vi är alltid måna om att alla nya ska känna sig välkomna. Under året fortsätter sammanhållningen och det blir alltid ett stort, härligt gäng!

Kommentera