Kolla in några av våra evenemang!

Här uppdaterar vi er om evenemang som Beware anordnat eller deltagit i! 

3 november 2018 var det dags för Bewares stora Halloweenförfest! Lokalen var pyntad till max och alla som kom var grymt bra utklädda. Det blev en rysligt bra kväll med beerpong och dans hela natten lång! Festen fortsatte sedan på Kårens Halloweenparty. 

ROOKIE 2018!

Generaler, faddrar och styrelsen vill tacka er alla för en helt fantastisk rookieperiod! 

Vi har välkomnat våra nya studenter med bravur och haft tre superroliga veckor fyllda med aktiviteter, festligheter, sittningar, spex, dans, sång.. listan kan göras lång men det BÄSTA är att vi har lärt känna helt underbara rookies som nu är våra T1:or! Rookie vore ingenting utan peppade rookies och i år har vi haft ett helt otroligt gäng som alltid varit på plats och kört all in! Styrelsen är väldigt tacksam för dessa lyckade veckor och riktar ett stort tack till alla som planerat och jobbat för att de här veckorna skulle bli den bästa starten för våra nya studenter! 

Det här var bara början på ett fantastiskt studentliv med Beware! 

5 maj 2018 anordnade Beware en såpafotbollsturnering för samtliga föreningar på MDH! Det var en superlyckad dag med många deltagare och strålande sol! Dessutom bästa uppladdningen inför kvällens stora full moon party på Kåren!

Sittningar är en storfavorit för oss studenter! Den 17 mars 2018 var det dags för FLOWER POWER-SITTNING på Kåren. Sittningen arrangerades av föreningarna Beware, Stretch (fysioterapeuter) och VIPS (sjuksköterskor). Kvällen bestod av mycket sång, dans och ett quiz. Det var en mycket härlig stämning hela kvällen fullt med blommor, peace & love och en hel del lambos! 

Beware taggade på sittning!

Den 24 februari 2018 var det äntligen dags för årets VINTERBAL på Koppar restaurang och festvåning för samtliga föreningar på Mälardalens Högskola. Vinterbalen arrangerades av en balkommitté bestående av Elin Wernersson, Johannes Westermark Hester, Annie Wetterhed, Emelie Holmgren, Desirée Sandgren och Henning Hallin från Beware. Planeringsarbetet hade pågått i flera månader från första kontakt med restaurangchef till sista detaljer med bordsplacering och dekorationer. 
Kvällen blev magisk med mingel, middag, uppträdanden och dans i flera timmar!

Balkommittén tackar för en fantastisk, minnesvärd och superrolig kväll tillsammans och hoppas att vi ses nästa år igen!