Våra senaste evenemang!

Här uppdaterar vi er om de senaste evenemang som Beware anordnat eller deltagit i! 

Sittningar är en storfavorit för oss studenter! Den 17 mars var det dags för FLOWER POWER-sittning på Kåren. Sittningen arrangerades av föreningarna Beware, Stretch (fysioterapeuter) och VIPS (sjuksköterskor). Kvällen bestod av mycket sång, dans och ett quiz. Det var en mycket härlig stämning hela kvällen fullt med blommor, peace & love och en hel del lambos! 

Beware taggade på sittning!

 

Den 24 februari var det äntligen dags för årets Vinterbal på Koppar restaurang och festvåning för samtliga föreningar på Mälardalens Högskola. Vinterbalen arrangerades av en balkommitté bestående av Elin Wernersson, Johannes Westermark Hester, Annie Wetterhed, Emelie Holmgren, Desirée Sandgren och Henning Hallin från Beware. Planeringsarbetet hade pågått i flera månader från första kontakt med restaurangchef till sista detaljer med bordsplacering och dekorationer. 
Kvällen blev magisk med mingel, middag, uppträdanden och dans i flera timmar! Balkommittén tackar för en fantastisk, minnesvärd och superrolig kväll tillsammans och hoppas att vi ses nästa år igen!